Vuokraamme laadukkaita paljuja upeilla valoilla, myös poreilla ja hierontajärjestelmällä. Koko uudenmaan alueella

Vuokrausehdot

turvallista vuokrausta

Vuokrausehdot 

Tässä muutamia yleisiä syitä mikä johtaa paljun hajoamiseen:

  1. Paljua aletaan lämmittämään, ennen kuin vesi on laitettu paljuun, tai vettä on riittävästi, jotta paljua voi alkaa lämmittämään.
  2. Pakkasella paljuun jätetään vesi siten, että kaminassa oleva vesi/putket jäätyvät. Itse paljukaan ei kestä jäätymistä. 

Vuokran-antajalla ei ole velvollisuutta maksaa hyvitystä, jos vuokralainen palauttaa laitteen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä. Vuokrahinta maksetaan paljua noudettaessa. Vuokralle ottaja sitoutuu käyttämään paljua käyttö-ohjeiden mukaisesti, tai muuten hän on vastuussa hajonneista osista yms. omilla varoillaan ja maksaa nämä välittömästi käteisellä, kortilla tai laskulla. Vuokralle-ottaja sitoutuu myös käyttämään paljukärryä liikenteessä Suomen tieliikennelain mukaan, sääntöjä rikkoessa hän vastaa kaikesta omilla varoillaan. Paljua ei saa kuljettaa Suomen rajojen ulkopuolelle, ei jälleenvuokrata, tai luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Paljukärry palautetaan aina sovittuna päivänä ja kellon-aikana, viivytyksistä yms. on vuokralle-ottaja velvollinen ilmoittamaan vuokran-antajalle välittömästi. Jos Paljukärryä ei palauteta sovittuna aikana, eikä ole tehty ilmoitusta viivytyksestä, niin perii vuokran-antaja jokaiselta alkavalta tunnilta 50€ lisämaksun.

Paljun väärinkäyttö ja korvaushinnat

Ennen paljun käyttöä tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin. Aina ennen vuokrausta vuokralainen saa käyttöohjeet sekä opastuksen miten paljua käytetään turvallisesti.

Palju pitää huuhdella ennen luovutusta, mikäli paljun palauttaa kohtuuttoman likaisena ja epäsiistinä, niin perimme 50€ siivousmaksun.

Yleisin syy paljun hajoamiseen on uunin tai uunin kumiputkien sulaminen koska paljussa ei ole ollut tarpeeksi vettä ennen lämmityksen aloittamista. 

Uunin uusiminen 1000€

Uunin letkujen uusiminen 250€

Kylpytynnyrin uusiminen 2500€

Kärryn uusiminen 3500€

Koko paljukärryn uusiminen 6000€